Choose language: Tipy na fotbal, hokej a basket pro kurzové sázky Free betting tips and predictions Analizy i prognozy dla zakładów Fussballtipps Besplatni tipovi za danas Predicciones para el fútbol Prévisions pour le football Pronostici calcio Statistici sportive din fotbal Sport fogadások Sportstatistieken Canli sonuçlar Πληροφορίες σχετικά με προγνωστικά Dicas de apostas Fotboll speltips gratis Prognoser og tips Live tulokset Fodbold resultater Vitibet Chinese

Vitisport Holding Groep

Vitisport Holding Group is een internationaal actieve groep die online magazines exploiteert op verschillende maatschappelijke terreinen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Praag, Tsjechië.

Sportstatistieken

Het grootste project van de Vitisport Holding Group is sportstatistiek met de focus op voetbal, basketbal, ijshockey en handbal. We bieden wedstrijdresultaten, ranglijsten en aankomende wedstrijden van over de hele wereld. Op basis van een uniek wiskundig algoritme voorspellen we de waarschijnlijke uitkomst van toekomstige wedstrijden op basis van statistische gegevens.

We bieden sportstatistieken in veel wereldtalen. We exploiteren Engelse, Kroatische, Franse, Turkse, Portugese, Noorse en Finse taalmutaties op het domein https://www.vitibet.com onder de naam Wedden gratis tips en voorspellingen. Het vlaggenschip van al onze statistieken is uiteraard de Engelse Premier League.

Naast het domein vitibet.com beheert het vele taalmutaties van sportstatistieken. Wij exploiteren een Duitstalige mutatie gericht op de Duitse Bundesliga op het domein https://www.vitisport.de/ onder de naam Wett Tipps und Fussballvorhersagen. Spaanssprekende bezoekers kunnen ons Spaanse La Liga-domein https://www.vitisport.es/ bezoeken met de ondertitel Pronosticos consejos. In Italië zijn we eigenaar van het domein https://www.vitisport.it/ Previsioni sportive met de nadruk op de Italiaanse Serie A. Het domein https :// www.vitisport.cz/ met de ondertitel Tips over voetbalwedstrijden, waar onze bezoekers Tsjechische en Poolse taalmutaties kunnen vinden, is essentieel en belangrijk voor ons ding. onze statistieken en voorspellingen. In Nederland opereren wij op het domein https://www.vitisport.nl dat zich richt op de Nederlandse Eredivisie en de Belgische Jupiler competitie.

In de lijst met al onze taalmutaties is het noodzakelijk om de Roemeense versie op te nemen op https://www.vitisport.ro, de Hongaarse versie op https://www.vitisport.hu, Zweedse versie op https: //www.vitisport.se, de Griekse versie op https://www.vitisport.gr en de Deense versie op https://www.vitisport.dk.

Zoals u kunt zien, zijn de sportstatistieken van Vitisport/Vitibet wereldwijd beschikbaar.

Reviews van online winkels

Een andere activiteit van onze holding zijn beoordelingen van online winkels. Vergelijkbaar met de bekende diensten Trustpilot of Trusted Shops, bieden wij een dienst aan die consumenten onafhankelijke beoordelingen en recensies van online winkels biedt.

Op de Duitse markt vindt u onze beoordelingen van Duitse online winkels op het domein DasKufhausOnline.de. Online winkels zijn duidelijk onderverdeeld in categorieën. Per winkel vindt de consument een evaluatie van het assortiment, de leverings-, betalings- en klachtenvoorwaarden van de webwinkel of de ervaringen van andere gebruikers. Op de website van DasKaufhausOnline kunnen klanten ook actuele kortingen en promoties vinden.

In Italië publiceren we recensies van Italiaanse online winkels op de portal Grande-magazzino.it. Consumenten kunnen hier voor elke online winkel ook de evaluatie, het overzicht en de beschrijving vinden van de diensten die door de winkel worden aangeboden, zoals het transport van goederen, de prijs voor transport of de wijze van betaling, klachten of retourzendingen.

In Tsjechië kunnen onze klanten recensies van Tsjechische online winkels vinden op Obchodak.online. Obchodak.online was ons eerste portaal gericht op het evalueren van online winkels. Net als Heureka, de grootste concurrerende dienst in Tsjechië, bieden wij consumenten evaluaties van online winkels, een beschrijving van diensten, assortiment, verzendmethode en klachten. Net als in Duitsland en Tsjechië vinden onze klanten momenteel online winkelkortingsevenementen.

Reizen

Een ander gebied waarin Vitisport Group actief is, is reizen. In ons portfolio hebben we twee diensten gewijd aan het onderwerp reizen.

In Duitsland exploiteren we de website BestenKinderhotels.de, die recensies en beschrijvingen biedt van de beste familiehotels voor gezinnen met kinderen. De meeste hotels waarvan we de beschrijvingen en beoordelingen geven, komen uit Oostenrijk en Duitsland, uit gebieden met prachtige natuur, meestal uit de Alpen.

Wij exploiteren de website svylety.cz in Tsjechië. Svylety geeft je tips voor de beste reizen in Tsjechië. Bij elke reis hebben onze bezoekers de mogelijkheid om iets interessants te leren over de betreffende plaats. Tegelijkertijd kunnen ze ook lezen wat er interessant is in de omgeving, hoe andere gebruikers de plek beoordelen, of ontdekken hoe lang het duurt om er te komen, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.